منابع، جزوات و سوالات آزمونهای استخدامی / آزمون های (سوالات-منابع) مربیگری هیئت بدنسازی و پرورش اندام به اشتراک گذاری در Facebook به اشتراک گذاری در Google+ به اشتراک گذاری در Twitter کتاب هدیه دهید

آزمون های (سوالات-منابع) مربیگری هیئت بدنسازی و پرورش اندام

آزمون های مربیگری هیئت بدنسازی و پرورش اندام شامل سوالات آزمون و نمونه تست هایی است که به صورت سالانه توسط هیئت بدنسازی و پرورش اندام/ فیتنس کشور برگزار می گردد. کلیه نمونه سوالات ادوار مختلف این ارگان به صورت یک فایل جمع آوری گردیده و در سایت سنجش3 قرار گرفته است. این مجموعه در حال حاضر کامل ترین مجموعه نمونه سوالات آزمون های برگزار شده فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام / فیتنس کشور و نمونه سوالات تالیفی بر اساس منابع معرفی شده توسط هیئت پرورش اندام و فیتنس می باشد. این مجموعه شامل نمونه سوالات آزمون مربیگری بدنسازی و پرورش اندام درجه 2 و 3 و نمونه سوالات آزمون مربیگری فیتنس می باشد.



Bodybuilding and Fitness Coaching Tests 


تصویر
نام فایل
سال
قیمت
حجم فایل
توضیحات
دانلود

مدعیان مربیگری بسیارند اما چه کسی با چه معیارهایی را باید برای مربیگری برگزید؟ قبل از هر چیز شخصی را بعنوان مربی انتخاب کنید که می توانید با او به خوبی ارتباط برقرار کنید. با او هماهنگ شوید و خواسته های واقعیتان را با او در میان بگذراید.

بتوانید از وی بپرسید:  چه تجربه ای در زمینه مربیگری دارد؟ چند سال است مربیگری می کند؟ چه شاگردانی را پرورش داده است؟ چه دستاورد هایی در زمینه مربیگری دارد؟ / - در زمینه مربیگری چه میزان تحصیلات آکادمیک دارد و چه دوره های مربیگری را طی کرده است؟ / - حوزه تخصصی مربیگری وی چیست؟ / - چه فلسفه و روشی در مربیگری دارد؟ / - چه برنامه زمانبدی را برای شما در نظر خواهد گرفت؟ / - چه مدت می بایست برای دسترسی به اهداف تعیین شده زمان صرف کرد؟ / - میزان مشارکت این مربی با شاگردش چقدر است و بلحاظ شخصیتی چقدر مورد تایید شماست؟

 

مدارک مربیگری فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام پیشنیاز مدرک مربیگری
مدرک مربیگری بدنسازی درجه 3 سه سمینار
مدرک مربیگری درجه 2 سه سال پس از اخذ مدرک درجه 3 و 3 سیمنار دیگر
مدرک مربیگری درجه 1 سه سال پس از اخذ مدرک درجه 2 و 3 سمینار دیگر
مدرک مربیگری فیتنس درجه 3 سه سمینار
مدرک مربیگری فیتنس درجه 2 سه سال پس از اخذ مدرک درچه 3 و 3 سمینار
مدرک مربیگری فیتنس درجه 1 سه سال پس از اخذ مدرک درجه 2 و 3 سمینار

  کامل ترین مجموعه سوالات آزمون مربیگری بدنسازی و پرورش اندام / فیتنس

    
سوق دادن مردم به ورزش و ایجاد نشاط و سلامت در جامعه میسر نمی باشد مگر با تغییر نگرش آدمی و ارتقا دانش و سطح آگاهی عمومی آحاد جامعه. هر چند ورزش بعنوان یکی از پر رونق ترین صنایع جهان روز به روز نقش خود را در مباحث تجاری بیشتر باز می کند، اما کارکرد واقعی ورزش چیزی جز ایجاد سلامت  نشاط در جامعه نیست. مسئولیت پذیری افراد در جامعه میسر نمی باشد مگر با داشتن اعتماد به نفس و خود باوری. واقعیت این است که ورزش نه تنها در بعد سلامت جسمانی جامعه نقش اساسی ایفا می کند بلکه در سلامت روح و روان جامعه بسیار موثر تاثیرگذار می باشد. افزایش تعداد باشگاه های بدنسازی و تغییر نگرش از بدنسازی به سمت فیتنس از پدیده های بسیار امیدوار کننده در جامعه امروز ایران می باشد. دیگر بر کسی پوشیده نیست که ورزش می بایست بعنوان جزء لاینفک زندگی روزانه ما در برنامه روزانه همه افراد جامعه وجود داشته باشد. معدود نگرش های منفی به باشگاه های ورزشی رو به نیستی می رود و هر روز این باشگاه ها با ارتقا عملی و فرهنگی جایگاه و پایگاه شایسته تری را در جامعه پیدا می کنند. آنچه بزرگترین سرمایه هر جامعه ای است سرمایه انسانی تحصیل کرده و با تجربه است. مربیان بدنسازی و فیتنس هر روز به جایگاه واقعی خود نزدیک تر می شوند و اعتبار بیشتری را در جامعه کسب می کنند.

منبع آزمون فیتنس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام:

نمونه سوال آزمون فیتنس:

اما همچنان این واقعیت را نمی توان نادیده گرفت که بزرگسالان برای حفظ سلامت و بهبود عملکرد جسمانی خود به اندازه کافی فعالیت جسمانی نمی کنند. هر چند مزایایی فیزیولوژیکی و روحی روانی ورزش بر همگان آشکار شده است.

نتایجی همچون کاهش اضطراب، از بین رفتن افسردگی، کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی، افزایش اعتماد به نفس، کنترل، کاهش چربی خون، افزایش اعتماد به نفس، اصلاح ساختار بدنی و هزاران دلیل دیگر لزوم توجه به ورزش را برای همگان مشخص نموده است.

همین قدر کافیست که بدانیم کمتر از 10 در صد از سرطانها  بدلیل وراثت و ژنتیک پدید می آید و بیش از 90 درصد از آنها بدلیل سبک زندگی و عوامل محیط پدید می آیند. به همین سبب سازمان بهداشت جهانی تغییر و اصلاح سبک زندگی را جزء مهم ترین عوامل مرگ و میر می داند.

از عوامل مهم جسمانی و روانی سبک زندگی شامل تغذیه، فعالیت جسمانی، خواب درست و ارتباطات اجتماعی، سازگاری با محیط، روش مواجه با مشکلات و محیط پیرامون و ... می باشد.

نمونه مدرک مربیگری بدنسازی و پرورش اندام

نمونه مدرک مربیگری بدنسازی درجه 1 (دو زبانه)

برای ثبت نام در دوره های رسمی مربیگری بدنسازی و پرورش اندام / فیتنس روی لینک فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام کلیک نمایید.

انواع کشش در بدنسازی و فیتنس.pdf

Bodybuilding coaching test questions.docx

چند نمونه از سوالات مربیگری بدنسازی و پرورش اندام درجه 2 و 3 و فیتنس برای آشنایی شما عزیزان در زیر آورده شده است.

برای دریافت فایل کامل نمونه سوالات آزمون های مربیگری پرورش اندام و فیتنس برگزار شده، شامل سوالات چهار گزینه ای همراه با پاسخنامه تستی، لطفا فایل های فوق را دریافت بفرمایید.

طی چند سال گذشته فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با قرار دادن افراد تحصیل کرده و با رتبه های علمی بالا اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی نموده است. این کلاس ها شامل دوره های آموزشی برای ارائه مدارک مربیگری بدنسازی و پرورش اندام با درجات 1و 2و 3 می باشد. علاوه بر برگزاری این دوره ها بصورت مستمر در استانهای مختلف هیئت های بدنسازی اقدام به برگزاری سمینار های مستمری در این حصوص می نمایند. در واقع ورزش بدنسازی از حالت سنتی خود خارج شده و از تجربه صرف مربیان قدیمی تبدیل به آمیخته ای از علم و تجربه شده است. علاوه بر بدنسازی رشته فیتنس نیز زیر گروه این فدراسیون و هیئت های مربوطه قرار گرفته است و برگزاری دوره های فینتس و سمینار های مرتبط با آنها نیز از جمله عملکرد های خوب این مجموعه هاست. تعداد کلاسهای برگزار شده و سمینار های علمی که هر روز برگزار می شود بیانگر این موضوع هست که آموزش بعنوان رکن مهمی در این فدراسیون مورد توجه دست اندرکاران محترم می باشد. اگر نگاهی به عناوین کتاب های چاپ و ترجمه شده در حوزه بدنسازی و فیتنس بیندازیم متوجه خواهیم شد که طی چند سال گذشته آمار چاپ این کتابها رشد چشم گیری داشته است. هر کسی که در این حوزه فعالیت می کند به تجربه دیده است که چه اندک بودند کتاب های چاپ شده در حوزه بدنسازی و تناسب اندام. اما اکنون هر روز شاهد چاپ کتابی جدید هستیم. مباحث این جوزه چنان مهم و بروز شده اند که رقابت در زمینه چاپ کتاب به رقابت در مطالعه و ارائه مقالات جدید رسیده است. مباحثی در شبکه های اجتماعی مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد که مقالات آنها چند روزی از انتشارشان نگذشته است. اینترنت این امکان را فراهم کرده است که ارتباط میان مربیان و اساتید داخلی با برترین های جهان در دانشگاه های جهان برقرار شود. چکیده مباحث را اساتید مطرح کشور در قالب کتاب، جزوه، سمینار و در فضای مجازی در قالب های گوناگون در اختیار مربیان و دست اندرکاران این رشته قرار می دهند. اکنون در خیلی از باشگاه ها تجربه همچنان حضور دارد اما آنچه بوضوح اضافه شده است حضور علم مربیگریست.

فراموش نکنیم آنچه متضمن سلامتی جسمی و روجی شماست سبک زندگی و میزان فعالیت بدنی شماست.

مربیگری و وظایف مربی بدنسازی و فیتنس: مربیگری امری بسیار حساس و مهم است. پیش از هر چیز مربی باید شرایط بدنی شاگرد خود را مورد ارزیابی قرار دهد.  انتخاب مناسب ترین نوع ورزش و تمرینات اساس دستیابی به نتیجه مورد نظر شاگرد است. بعد از آن مربی باید شیوه انجام صحیح حرکات ورزشی را به شاگرد خود آموزش دهد. نظارت بر شیوه انجام حرکات و ورزشی و تصحیح این حرکات از وظایف مربیگری است. آموزش تکنیک صحیح اجرای حرکت آسیب های ورزشی را به حداقل خواهد رساند. از موارد دیگری که باید به آن توجه نمود این است که مربیگری یک پروسه است لذا با پیشرفت شاگرد مربی می بایست نوع برنامه های تمرینی و حرکات را تغییر دهد. این تغییرات باید با شیب بسیار ملایم انجام شود تا هم از آسیب های احتمالی جلوگیری شود و هم زمان لازم برای بررسی ویژگیهای فردی شاگرد در اختیار مربی قرار گیرد. کنترل رژیم غذایی و بررسی و اصلاح سبک زندگی در بحث مربیگری بسیار مهم و تاثیرگذار است. آشنایی با حداقل کمک های اولیه برای مواقع اضطراری از دیگر پیش نیاز های مربیگری است.

رشته مربیگری در دانشگاه ها:

رشته مربیگری در دانشگاه ها در مقطع کارشناسی با هدف تربیت مربیان ورزشی بصورت علمی و آکادمیک برگزار می شود. پیش از این عمده عملکرد مربیان بصورت تجربی برای رشته های گوناگون بود و مربیان اطلاعات آکادمیک و علمی چندانی در خصوص کار مربیگری خود نداشتند. از سوی دیگر در سایر سرفصل های گرایش های تربیت بدنی به صورت خاص به مربیگری هر یک از رشته های ورزشی پرداخته نمی شده بود. این خلا موجب شد که یک رشته تخصصی بعنوان مربیگری ورزشی تدوین گردد. رشته مربیگری پیوندیست میان تجربه های ورزشی با علوم ورزشی.

چگونه کارت مربیگری بدنسازی را دریافت کنیم؟

شرایط و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دوره های مربیگری قدراسیون بدنسازی و پروش اندام چیست؟   حداقل 20 سال سن و حداکثر 60 سال سن. حداقل مدرک تحصیلی دیپلم. کارت ملی و کارت پایان خدمت

برای ثبت نام در دوره های مربیگری بدنسازی کجا باید مرجعه شود؟  با مراجعه به سایت فدراسیون بدنسازی و یا دفتر هیئت های بدنسازی در استان محل سکونت خودتان می توانید در این دوره ها شرکت کنید. شرکت در دوره های استانهای دیگر نیز برای مربیان ممکن هاست که البته مشکلات رفت و آمد خاص خودش را همراه خواهد داشت.

برای دریافت مدرک مربیگری شرکت در دوره های مربیگری کافی است؟ علاوه بر شرکت در دوره های آموزشی عمومی و تخصصی بدنسازی نیاز هست در تعدادی سمینار نیز شرکت نمایید.(3 سمینار) البته تعداد سمینار ها بستگی به مدرک تحصیلی شما دارد.

اولین و معتبرترین مدرک مربیگری بدنسازی و فیتنس که می توانم در ایران دریافت کنم چیست؟ مدرک مربیگری بدنسازی درجه 3 یا مدرک مربیگری فیتنس درجه 3 اولین و معتبرترین مدرک مربیگری در ایران است.

کلاس ها و دوره های مربیگری بدنسازی چگونه برگزار می شوند و چه مدت طول هر دوره است؟ برای دریافت مدرک مربیگری به مدت یک هفته در کلاس های عمومی و به مدت یک هفته نیز باید در کلاس های حضوری هیئت شرکت نمایید. البته با توجه به شرایط شیوع کوید 19 در حال حاضر تمامی این کلاسها بصورت آنلاین برگزار می شوند.

برای موفقیت در کلاس های مربیگری بدنسازی چه اطلاعاتی لازم است؟ شما باید ضمن آشنایی با آناتومی بدن و حرکت ورزشی مربوط به این رشته برخی از اطلاعات در چند حوزه مرتبط با بدنسازی را بیاموزید. برای بخش عملی می بایست چند سالی را تجربه حضور در باشگاه های ورزشی را داشته باشید و برای بخش علمی کتابی که از طرف فدراسیون معرفی میشود منبع آزمون های مربیگری خواهد بود.

برای پشت سرگذاشتن و موفقیت در کلاس ها و دوره های مربیگری نیازی هست بصورت خصوصی نزد یک مربی دیگر کارآموزی کنیم؟ خیر نیازی به آموزش خصوصی نیست کما اینکه پس از موفقیت در دروه های آموزشی شما می بایست نزد یک مربی با تجربه که قبلا مجوز مربیگری را از فدراسیون دریافت کرده است چند روز را به کارآموزی بپردازید تا آشنایی بیشتری در این خصوص کسب نمایید.

آیا دوره های مربیگری رسمی کتاب یا منبع درسی مشخصی دارند؟ بله سه کتاب دایره المعارف بدنسازی و پرورش اندام / فیتنس در این خصوص توسط فدراسیون بدنسازی / فیتنس تالیف و ترجمه شده اند که می توانید از انتشارات مربوطه اقدام به خرید آن نمایید.

آیا لازم است دریافت مدرک مربیگری بدنی ورزیده داشته باشیم؟ خیر نیاز لازم نیست اما داشتن بدن ورزیده در این رشته بسان تابلوی تبلیغاتی شماست. تابلویی که آن را با خود حمل می کنید و نتیجه تلاش چند ساله خود در این رشته را برای دیگریان به نمایش می گذارید. قطعا داشتن یک بدن ورزیده در کار مربیگری بدنسازی بسیار با اهمیت است.

برخی از مربیان که در باشگاه های ورزشی مشغول مربیگری هستند نسبت به ارائه دوره های مربیگری کوتاه مدت معترض هستند با این ادعا که هر کسی که در این دوره ها شرکت می کند و مدرک مربیگری هیئت بدنسازی را دریافت می کند مربی نیست و نباید عنوان مربیگری را به وی داد. اما در عمل ثابت شده که متاسفانه برخی از همین مربیان قدیمی که از این آموزش ها بهره نبرده اند، هر چند تجربه خیلی خوبی در این رشته دارند و شاگردانی موفق را تربیت کرده اند اما گاها از بعضی مباحث ساده دانش مربیگری یا بی بهره اند یا دانش خود در این زمینه را بروز نکرده اند.

توجه به این نکته مهم است که رشته بدنسازی و فیتنس این روزها در حال شکوفایی و بلوغ می باشد لذا مربی واقعی می بایست به سه فاکتور مجهز باشد تا بتواند در این رشته فعالیت نماید.

1- داشتن تحصیلات دانشگاهی مرتبط

2- کسب تجربه عملی با حضور در باشگاه های ورزشی و گاها مسابقات

3- دریافت مجوز فعالیت و گواهی شرکت در دوره های مربیگری داخلی و خارجی

طبیعی ست کسانی که بهره گیری از دانش روز اساتید و مدرسین این رشته و بهره گیری از تجربه مربیان صاحب نام را جز برنامه خود قرار ندهند خواه نا خواه از این گردونه حذف خواهند شد.

شکی نیست که اکتفا به مدارک نچندان معتبر و دلخوشی به قهرمانی در مسابقات ناشناخته پشتوانه مستحکمی برای ادامه فعالیت در این مسیر نخواهد بود.

افسوس که گاها این نوع نگاه ختم به رقابت در بکارگیری هر چه بیشتر مکمل ها و داروهای غیر مجاز خواهد شد که آسیب آن برای فرد و جامعه جبران ناپذیر خواهد بود.

سوالات-مربیگری-بدنسازی-و-فیتنس.mp4

آیا ورزشکاران رشته های بدنسازی و پرورش اندام از هورمون ها و داروهای غیر مجاز نیز استفاده می کنند؟

الزاما خیر اما متاسفانه در سطح مسابقات و قهرمانی، این نوع داروهای غیر مجاز بقدری زیاد شده است که امکان رقابت و کسب مقام بدون آنها تقریبا غیر ممکن شده است.

آیا تنها با استفاده از داروها غیر مجاز می توان در رشته بدنسازی و فیتنس مقام کسب کرد؟

یقینا خیر. قهرمانان رشته های بدنسازی و پرورش اندام و فیتنس می بایست سالها تمرین سخت و طاقت فرسا داشته باشند و رژیم های گوناگون و بسیار سختی را تجربه کنند. همچنین ژنتیک افراد نیز نقش بسیار مهمی در کسب مقام دارد. اما در سطح قهرمانی داروهای مجاز و غیر مجاز نیز بسیار حائز اهمیت می باشند.

آیا استفاده اندک از داروهای غیر مجاز ممکن است به سلامت فرد لطمه وارد کند؟

بله بدن افراد مختلف ویژگیهای متفاوتی دارد. دیده شده بدن برخی افراد حتی با مصرف چند پیمانه پروتئین نیز از دچار مشکل شده است. اما برخی افراد نیز سالها از هورمون ها بهره برده اند و ظاهرا مشکلی بروز نکرده است. البته این بدان معنی نیست که در آینده مشکلی برایشان پیش نخواهد آمد. بدن انسان یک توانایی مشخص دارد و بهره گیری غیر متعارف یقینا تاثیر خودش را در جایی و بشکلی نشان خواهد داد.

آیا فقط بکارگیری از استروئید های غیر اصل ممکن است مشکل زا باشد و اگر استروئید های اصل را از جاهای معتبر تهیه کنیم از عوارض داروهای غیر مجاز در امان خواهیم ماند؟

یقینا داروهای غیر اصل مشکل زا هستند اما ممکن از در برخی از موارد داروها اصل نیز به مراتب تاثیرات منفی بیشتر را به ورزشکار تحمیل کنند.

برخی بدنسازان می گویند ما ترجیح می دهیم عمر کوتاه داشته باشیم اما در اوج زندگی کنیم. آیا این نگرش درستی است؟

یقینا اختیار انتخاب سبک زندگی و مرگ هر فرد در دستان خودش است اما فراموش نکنیم که سلامتی هدیه گرانبهایی است که به ما هدیه داده شده است. همچنین اطرافیان ما مانند پدر و مادر، همسر و فرزند نیز حقوقی دارند که نمی توان آنها را نادیده گرفت.

آیا حقایق داروهای غیر مجاز بدرستی بیان می شود؟

خیلی وقت ها بله و خیر وقت ها خیر. متاسفانه شیوه داروهای غیر مجاز در باشگاه های بدنسازی و فیتنس بقدری زیاد شده است که جوانان استفاده از آن را جز لاینفک این ورزش می دانند. همچنین نگاه تجاری به ورزش زمینه ساز پنهان ماندن برخی حقایق است.

آیا فدراسیون ها و هیئت های بدنسازی و پرورش اندام در خصوص مضرات داروهای غیر مجاز اطلاع رسانی می کنند؟

بله تقریبا در تمامی دوره ها، کلاسها و سمینارها در خصوص مضرات این نوع داروها صحبت می شود. اما هنوز تا رسیدن به شرایط ایده آل بسیار فاصله داریم.

آیا دست اندرکاران از این معضل با خبرند؟ و چاره کار چیست؟

بله یقینا کسانی که در این رشته مشغول بکار هستند با یک نگاه ساده می توانند تفاوت میان یک بدن نچرال و بدنی که از دارو های غیر مجاز استفاده کرده است را براحتی تشخیص دهند.

گام اول آگاهی رسانی است که تا حدودی انجام می شود و باید بیشتر شده تا به فرهنگ غالب تبدیل شود.

گام دوم برگزاری مسابقات با پیش شرط تست دوپینگ است که ابتدا ممکن است با توجه به همه گیر بودن این داروها غیر ممکن به نظر آید اما با یک همت بلند یقینا شدنی ست.

 

مشاهدات چند ساله یک مربی در باشگاه های بدنسازی و پرورش اندام:

خیلی ها قهرمان جهان هستند!

- با توجه به اینکه تعداد زیادی مسابقه بدنسازی در جاهای مختلف جهان برگزار می شود هر ورزشکاری این فرصت را دارد که با شرکت در آن مسابقه مقام کسب کند. این بدان معنا نیست که هر کسی می تواند در این مسابقات قهرمان شود و یا مقام کسب کند. خیر تلاش و از جان گذشتی فراوانی در این ورزش لازم است اما اعتبار اون مسابقه به شرکت کنندگان در آن مسابقه است. لذا در باشگاه های بدنسازی قهرمان جهان بسیار داریم حالا این جهان از چند کشور شرکت کننده در آن مسابقه تشکیل شده است معمولا خیلی بحثی در این خصوص پیش نمی آید.

بدون استروئید می شود قهرمان شد؟

پاسخ ساده و روشن است. خیر

ورزش بدنسازی به آن شکلی که در باشگاه های ما رواج دارد آمیخته با داروهای غیر مجاز است. لذا زمانی که 99/9 (یک دهم درصد باقی ماندده هم برای احتیاط واجب) از رقیب های شما از داروهای غیر مجاز استفاده می کنند جایی برای رقابت سالم باقی نخواهد ماند.

حال و هوای باشگاه های ورزشی چگونه است؟

بر عکس وزرش هایی مانند کوهنوردی که معمولا همه در خداقوت گفتن و سلام کردن پیش قدم میشن، در باشگاه بدنسازی در 90 درصد مواقع اونی که عظیم تره توی چشم بقیه زل می زنه تا شما بهش سلام کنی. اگر چند سال هم بگذره و شما در سلام کردن پیش قدم بشی و یه بار سهوا متوجه آقا غوله نشی عمرا اگر بهت سلام کنه. (واسه لوطی افت داره)

آیا باشگاه های بدنسازی برای سلامت عمومی جامعه مفید هستند؟

در واقع جواب می بایست مثبت باشد. مشروط بر اینکه دانش کافی در میان مربیان وجود داشته باشد و داروهای غیر مجاز نیز از این رشته حذف شوند. در واقعیت بر خلاف ظاهر فرهنگی و ورزشی باشگاهها واقعیت چیز دیگریست. نبود مربی تحصیل کرده در باشگاه و پزشک ورزشی و شیوع دیوانه وار داروهای غیر مجاز آسیب زیان باری را به جوانان وارد می کنند که برخی از این موارد همان زمان بروز نخواهد کرد اما یقینا با گذشت یک دهه از زندگی نشانه های خیلی زود نمایان خواهند شد.

 

چقدر زمان لازم است تا جوانی که تازه به باشگاه آمده است درگیر داروهای غیر مجاز شود؟

اکثر زیر 3 ماه گاهی حتی همان روز اول. اینجوری بگیم که اگر بشکل ناگهانی شما هر باشگاه بدنسازی را بگردید یقینا بیش از یک چمدان داروها غیر مجاز (نه مکمل های مجاز ورزشی) در کیف و جیب و کمد و یخچال باشگاه خواهید یافت.


سوالات و پاسخ سوالات آزمون استخدامی - زبان انگلیسی بخش سی و هشتم ( بیشتر ... )