ارزیابی روشهای پژوهش کارآفری ارزیابی روشهای پژوهش کارآفرینی در کشور و پیشنهادهایی برای پژوهشهای آیندهنی در کشور و پیشنهادهایی برای پژوهشهای آینده
چکیده
هدف این پژوهش تحلیل محتوا و ارزیابی تولیدات و دستاوردهای علمی کارآفرینی با رویکرد موضوعی و روش شناسانه است. این پژوهش به لحاظ هدف، ارزیابی- توسعهای بوده و روش تحقیق تحلیل محتوا است. جامعه آماری پژوهش مقالات منتشر شده در نشریه علمی- پژوهشی توسعه کارآفرینی در دوره زمانی سال 1387-1390( تعداد 92 مقاله) است. یافتههای بهدست آمده از تحلیل محتوای نشریه حاکی از آن است که محورهای موضوعی غالب در مطالعات کارآفرینی سازمانی و ایجاد و توسعه کسب و کار هستند. اکثر مطالعات از یک منبع داده استفاده کردند و ابزار مصاحبه و مشاهده در پژوهشها کمتر مورد استفاده قرار گرفتهاند. روش تحلیل غالب در پژوهشهای متداول کارآفرینی، کمی است و از مطالعات کیفی و آمیخته که متناسب با ماهیت پویا و پیچیده کارآفرینی است، کمتر استفاده شده است. مطالعات عمدتاً مقطعی است و مطالعات طولی مد نظر قرار نگرفته است. افزونبر این، شیوههای تحلیل آماری در طی زمان در حال پیچیده شدن و استفاده از الگوسازی معادلههای ساختاری در حال افزایش است. بیشتر مطالعات یک سطح تحلیل را استفاده کردند و سطح تحلیل غالب فرد و سازمان است. درنهایت، بیشتر مطالعهها بر روی کارآفرینان، موسسان کسب و کار و مدیران سازمانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی صورت گرفته است.
نویسنده : یوسف وکیلی؛ محسن انصاری هدف این پژوهش تحلیل محتوا و ارزیابی تولیدات و دستاوردهای علمی کارآفرینی با رویکرد موضوعی و روش شناسانه است. این پژوهش به لحاظ هدف، ارزیابی- توسعهای بوده و روش تحقیق تحلیل محتوا است. جامعه آماری پژوهش مقالات منتشر شده در نشریه علمی- پژوهشی توسعه کارآفرینی در دوره زمانی سال 1387-1390( تعداد 92 مقاله) است. یافتههای بهدست آمده از تحلیل محتوای نشریه حاکی از آن است که محورهای موضوعی غالب در مطالعات کارآفرینی سازمانی و ایجاد و توسعه کسب و کار هستند. اکثر مطالعات از یک منبع داده استفاده کردند و ابزار مصاحبه و مشاهده در پژوهشها کمتر مورد استفاده قرار گرفتهاند. روش تحلیل غالب در پژوهشهای متداول کارآفرینی، کمی است و از مطالعات کیفی و آمیخته که متناسب با ماهیت پویا و پیچیده کارآفرینی است، کمتر استفاده شده است. مطالعات عمدتاً مقطعی است و مطالعات طولی مد نظر قرار نگرفته است. افزونبر این، شیوههای تحلیل آماری در طی زمان در حال پیچیده شدن و استفاده از الگوسازی معادلههای ساختاری در حال افزایش است. بیشتر مطالعات یک سطح تحلیل را استفاده کردند و سطح تحلیل غالب فرد و سازمان است. درنهایت، بیشتر مطالعهها بر روی کارآفرینان، موسسان کسب و کار و مدیران سازمانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی صورت گرفته است.
تعداد صفحه : 20
مشخصات فایل : 558KB / PDF
قیمت : رایگان