اخبار / دانشگاهی / پایان جذب متمرکز در مقطع دکتری به اشتراک گذاری در Facebook به اشتراک گذاری در Twitter کتاب هدیه دهید

پایان جذب متمرکز در مقطع دکتری

دریافت جزوات، نکات کلیدی، نمونه سوالات، پاسخنامه ها، منابع و کتب کلیــه رشتــه های دکتـــری و سایر مقاطع دانشگاه های مختلف کشور از سایت سنجش3
معاون آموزشی وزیر علوم تاکید کرد: از سال آینده آزمون دکتری از حالت متمرکز خارج می­‌شود و فقط برای داوطلبین آزمون GRE به صورت متمرکز برگزار می­‌شود.

به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر با بیان این مطلب افزود: از سال آینده اختیارات دانشگاه‌ها در جذب دانشجوی مقطع دکتری افزایش پیدا می‌کند.

معاون آموزشی وزیر علوم در ادامه گفت: این به آن معنا است که متقاضیان ورود به مقطع دکتری توسط دانشگاه‌ها مورد سنجش و ارزیابی قرار خواهند گرفت.

وی افزود: هدف از این طرح، استفاده از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های اعضای هیئت علمی و گروه‌های علمی دانشگاه‌هاست.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر شریعتی نیاسر در پایان خاطرنشان کرد: به یاری خدا از سال آینده، شاهد حضور بیش از پیش آموزش عالی در عرصه بین‌ المللی خواهیم بود.
دریافت جزوات، نکات کلیدی، نمونه سوالات، پاسخنامه ها، منابع و کتب کلیــه رشتــه های دکتـــری و سایر مقاطع دانشگاه های مختلف کشور از سایت سنجش3

تاریخ خبر یکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴