اخبار / دانشگاهی / ورود دانشگاه آزاد به دوره های تخصصی پزشکی به اشتراک گذاری در Facebook به اشتراک گذاری در Google+ به اشتراک گذاری در Twitter کتاب هدیه دهید

ورود دانشگاه آزاد به دوره های تخصصی پزشکی

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد گفت: باتوجه به توسعه فعالیت های کیفی برای اولین بار در این دانشگاه به موضوع تحصیلات تخصصی پزشکی وارد شده ایم.
<>سیدعلی ابطحی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: از سال ۹۲ تاکنون ارتقای کیفی حوزه پزشکی به عنوان یکی از مهمترین برنامه های دانشگاه آزاد مورد توجه قرار گرفته است.

<>وی افزود: با جذب و فراخوان های انجام شده تعداد هزار و ۸۸۹ عضو هیات علمی برای گروه پزشکی این دانشگاه جذب شد که از این تعداد هزار و ۶۱۳ نفر فرآیند جذب آنها به اتمام رسیده و با ۲۷۶ نفر نیز قرارداد همکاری یکساله منعقد شده است.

<>وی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستند، تاکید کرد: حدود یک درصد از این جمعیت در مقطع دکتری تخصصی، ۱۵ درصد در مقطع دکتری عمومی، ۳ درصد در مقطع کارشناسی ارشد و ۷۹ درصد در مقطع کارشناسی تحصیل می کنند.

<>معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: ۳۱۲ رشته محل در مقاطع مختلف حوزه پزشکی این دانشگاه فعال است که ۱۵ رشته محل مربوط به گروه پزشکی، ۶ رشته محل دندانپزشکی، ۳ رشته محل داروسازی و ۹۲ رشته محل پرستاری، مامایی و پیراپزشکی است.

<>

<>تاسیس دکتری پرستاری در دانشگاه آزاد

<>ابطحی گفت: با سیاست های اخذ شده و اجرای برنامه هایی در راستای ارتقای کیفی حوزه پزشکی توانستیم اعتماد وزارت بهداشت را تا حد بسیاری جلب کرده و برای اولین بار از بدو تاسیس دانشگاه به تحصیلات تخصصی ورود پیدا کنیم.

<>وی عنوان کرد: همچنین برای اولین بار این دانشگاه موفق به اخذ مجوز در مقطع دکتری (PHD) رشته پرستاری و فلوشیپ شد که زمینه مناسب را برای ادامه تحصیل دانشجویان فراهم کرده است.

<>معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: این دانشگاه موفق به تاسیس ۸ دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی در واحدهای تنکابن، زنجان، تبریز، مشهد، ارومیه، بجنورد و علی آباد کتول شده است.

<>ابطحی اظهار داشت: شروع اجرای اعتبار بخشی آموزشی واحدهای مجری رشته های علوم پزشکی، راه اندازی و گسترش ۶۰ مرکز و دفتر توسعه آموزش پزشکی در واحدهای مجری رشته علوم پزشکی و ارزشیابی درونی واحدهای مختلف دارای رشته های علوم پزشکی از دیگر اقدامات انجام شده این دانشگاه طی سه سال اخیر در حوزه پزشکی است.

<>وی گفت: ساماندهی و نظارت بر فعالیت های پژوهشی در موسسه گسترده ای مانند دانشگاه آزاد که در سراسر کشور پراکنده است به ساز و کار جامع و یکپارچه نیاز دارد که جز از طریق مستند سازی تحت وب و قابل دسترسی در تمام نقاط کشور امکانپذیر نیست.

<>معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: براین اساس با نصب و راه اندازی نرم افزار مدیریت امور پژوهشی طرح های پژوهشی، پایان نامه ها، ثبت رزومه اعضای هیات علمی و تشویق مقالات از این طریق انجام می شود.

<>ابطحی افزود: نصب و راه اندازی نرم افزار علم سنجی با هدف رقابتی کردن فضای پژوهشی دانشگاه، عقد تفاهم نامه همکاری در پژوهش های علوم پزشکی با وزارت بهداشت، راه اندازی ۳۰ مرکز تحقیقاتی، راه اندازی مراکز توسعه پژوهش بیمارستانی، راه اندازی کمیته اخلاق در واحدهای دانشگاهی و برگزاری سه دوره جشنواره لقمان حکیم از اقدامات انجام شده در حوزه پژوهش پزشکی این دانشگاه است.

<>وی با اشاره به وجود ۱۰ بیمارستان دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای مختلف گفت: در حال حاضر بیمارستان ۲۲ بهمن با ۱۳۱ تخت فعال در مشهد، بیمارستان آریا با ۸۶ تخت فعال در مشهد، بیمارستان احمدنژاد کتالم با ۲۹ تخت فعال در تنکابن، اصفهان کلینیک با ۵۰ تخت فعال، امیرالمومنین تهران با ۱۶۱ تخت فعال، جواهری تهران با ۴۲ تخت فعال، خاتم الانبیا شاهرود با ۹۶ تخت فعال، زکریا تبریز با ۴۷ تخت فعال و شاه ولی یزد با ۸۸ تخت فعال به ارائه خدمات درمانی مشغول هستند.

<>معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد تاکید کرد: همچنین این معاونت در حال پیگیری راه اندازی ۴ بیمارستان امام اردبیل، بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز، بیمارستان فرهیختگان تهران و بیمارستان امام علی(ع) کازرون است.

<>دریافت جزوات، نکات کلیدی، نمونه سوالات، پاسخنامه ها، منابع و کتب کلیــه رشتــه های دکتری
و سایر مقاطع دانشگاه آزاد و دیگر دانشگاه های کشور از سایت سنجش3

<>

تاریخ خبر یکشنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۵