عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به استفاده از فضای مطبهای استادان در کنار بیمارستانهای آموزشی جهت آموزش دانشجویان، گفت: این امر شدنی نیست، زیرا نظارت کافی بر بخشهای خصوصی ممکن نمیباشد.
دکتر پیروی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه استفاده از روشهای این چنینی و استفاده از مطبهای خصوصی جهت آموزش دانشجویان روش اشتباهی است که امروزه مطرح میشود، اظهار کرد: عدم نظارت بر این بخشهای خصوصی و نبود فضای کافی در این بخش بلای جان آموزش شده است، چرا که برنامه ریزی صحیحی برای این کار انجام نشده است.
وی علت روی آوردن پزشکان به منابع دیگر درآمد در کنار آموزش را اختلاف بالا بین درآمد پزشکان در دانشگاهها دانست و تصریح کرد: این امر باعث لطمه دیدن بخش آموزش میشود و علاوه بر آن در حوزه درمان نیز این اختلاف درآمدی باعث افزایش هزینه ویزیت میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین با تاکید بر اینکه در شهرستان گاه تنها منبع درآمدی پزشکان بخش خصوصی است، اظهار کرد: گاه مسئولین منطقهای خود نیز از این مشکل باخبرند، اما به پزشکان توصیه میکنند در بخش خصوصی مشغول به کار شوند، زیرا منابع کافی جهت پرداخت حقوق این پزشکان در بیمارستانهای دولتی و آموزشی را ندارند.
پیروی با اشاره به اینکه بدون منابع کافی نمیتوان بین بخش خصوصی و دولتی تناسب ایجاد کرد، گفت: مردم نیز در شهرستانها این امر را پذیرفتهاند و این مشکلات ناشی از نبود اتاق فکر است، بنابراین این مشکلات باید با تدبیر مسئولین حل شود و نیاز به مشکلات افرادی دارد که در حال حاضر مشغول به کار در حوزه پزشکی و آموزش پزشکی هستند.