اخبار / دانشگاهی / رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از تازه ترین تصمیمات وزارت علوم در خصوص آزمونهای دکتری 93 و 94 خبر داد و اعلام کرد که آزمون دکتری سال 93 بدون هیچ تغییری و همانند سال جاری برگزار می شود. ابراهیم خدایی در به اشتراک گذاری در Facebook به اشتراک گذاری در Google+ به اشتراک گذاری در Twitter کتاب هدیه دهید

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از تازه ترین تصمیمات وزارت علوم در خصوص آزمونهای دکتری 93 و 94 خبر داد و اعلام کرد که آزمون دکتری سال 93 بدون هیچ تغییری و همانند سال جاری برگزار می شود. ابراهیم خدایی در

یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر لزوم کاربردی بودن آموزش‌های ارائه شده به دانشجویان، گفت: از آنجا که سطح توقع، میزان آشنایی و انطباق افراد پذیرش شده از نقاط دوردست کشور با شیوه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران متفاوت است، بنابراین این افراد ممکن است احساس کنند که اساتید سخت گیر هستند.
دکتر هایده نکته‌دان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه هرساله رتبه علمی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به سال گذشته ارتقا می‌یابد، تصریح کرد: گسترش شعبات متعدد، رشته‌های جدید و ایجاد پردیس‌های بین امللی همگی از جمله موفقیت‌های این دانشگاه محسوب می‌شود که نیازمند زمان، هزینه و تلاش فراوانی بوده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه خدمات ارائه شده در دانشگاه علوم پزشکی تهران به سوی تخصصی‌تر شدن هرچه بیشتر پیش می‌رود، اظهار داشت: این دانشگاه با اهمیت ویژه‌ای که برای پژوهش قائل است بر روی این حوزه همت زیادی گماشته و تا کنون نیز به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته است، اما با توجه به تعداد بالای دانشجویان در سال‌های اخیر، بعد آموزشی در این دانشگاه با کمی مشکل موجه شده است. زمانی بود که تعداد محدودی دانشجوی مقطع کارشناسی پذیرفته می‌شد و استادان با فراغ بال و فرصت بیشتری می‌توانستند به این افراد خدمت رسانی کرده و آموزش دهند.
وی افزود:: حجم بالای دانشجوی پذیرفته شده بیش از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی تهران و کار زیاد ممکن است آموزش را فدای پژوهش کند، اما باید به خاطر داشت انجام پژوهش‌های مرتبط با خدمات آموزشی که موجب ارتقای سطح آموزش و بکارگیری شیوه‌های جدید و کاربردی در این زمینه می‌شود، بسیار موثر خواهد بود.
وی با اشاره به لزوم کاربردی بودن آموزش‌های ارائه شده به دانشجویان، گفت: زمانی که فارغ التحصیل دانشگاه وارد محیط کار می‌شود، باید دارای میزان آزمایش و خطای کمی باشد، به گونه‌ای که باید دانسته‌هایش کاربردی بوده و برای به اجرا درآوردن قابل اعتماد باشد.
وی ادامه داد: به نظر می رسد در فضاهای کاری، اینکه فرد دانش آموخته چه مرکزی است بسیار اهمیت دارد، بنابراین باید حدود و ظرفیت پذیرفتن دانشجویان مهمان در دانشگاه علوم پزشکی تهران حفظ شود، چرا که بالطبع سطح توقع، میزان آشنایی و انطباق افراد پذیرش شده از نقاط دوردست کشور با شیوه آموزشی این دانشگاه، نسبت به کسی که از ابتدا در این مرکز تحصیل کرده است، متفاوت خواهد بود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: این افراد ممکن است به علت عدم آشنایی با سیستم آموزش در دانشگاه علوم پزشکی تهران احساس کنند که اساتید سخت‌گیر هستند. همچنین به اعتقاد بنده اگر هر شخص در شهر خود از امتیاز قبول شدن بیشتری برخوردار باشد، دانشجویان در هنگام تحصیل با دغدغه‌های کمتری همچون مشکل یافتن خوابگاه یا دور شدن از خانواده مواجه خواهند شد، چرا که این موارد همگی بر روند مطالعه آنها تاثیرگذار است.
نکته دان در پایان به خستگی اساتید ناشی از حجم و فشار زیاد کار اشاره کرد و گفت: بروز این مساله از جمله عوارض تعداد بالای دانشجویان پذیرفته شده خواهد بود، چون اساتید ساعت کاری مشخصی ندارند و شب بیداری‌ها لازمه شغلشان به شمار می‌رود، بنابراین حجم زیاد کار علاوه بر تاثیر منفی که در برخورد با دانشجویان و کیفیت آموزش ارائه شده از سوی آنها به دنبال دارد، باعث می‌شود این افراد از خود و ساعاتی که باید برای خانواده خود اختصاص دهد مایه بگذارند.

تاریخ خبر سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۲