دریافت جزوات، نکات کلیدی، نمونه سوالات، پاسخنامه ها، منابع و کتب کلیه رشته ها و مقاطع دانشگاه علمی کاربردی و دیگر دانشگاه های مختلف کشور از سایت سنجش3
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از توسعه مراکز علمی کاربردی کشور در برنامه ششم توسعه خبر داد و گفت: قرار نیست حتی یک مرکز از مراکز آموزش عالی علمی کاربردی در کشور کم شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، محمد اخباری در جمع خبرنگاران در سمنان با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر سهم دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از آموزش عالی کشور، 15 درصد است که در برنامه ششم توسعه این رقم به 20 تا 25 درصد افزایش مییابد.
وی افزود: دانشگاه علمی کاربردی یک دانشگاه مهارتی است، اگر قرار است دانشگاهی کم شود باید مراکز نظری و دانشگاههای نظری کم شوند، نظام مهارتی نباید کم شود و کم شدن و حذف مراکز آموزش علمی کاربردی در کشور شایعه است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه در حال حاضر 12 هزار و 500 رده شغلی در دنیا و 4000 رده شغلی در کشور وجود دارد گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی دارای 800 رشته است و هر رشته تحصیلی این دانشگاه 4 شغل را پوشش میدهد، با این احتساب، دانشگاه جامع علمی کاربردی 3200 شغل از 4000 شغل موجود در کشور را در حال حاضر پوشش میدهد و تا سال آینده این مقدار به 5000 شغل میرسد.
اخباری ادامه داد: در حال حاضر 500 هزار نفر دانشجو در 1100 مرکز علمی کاربردی کشور در حال تحصیل هستند و تعداد 45 هزار استاد نیز در این مراکز در حال تدریس میباشند، حدود 60 درصد دروس دانشگاه علمی کاربردی کشور مهارتی و 40 درصد نیز نظری است.
وی همچنین از ایجاد شرایط مطلوب پسابرجام در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و گفت: با توجه به موفقیت دولت در مذاکرات هستهای و به وجود آمدن شرایط پسابرجام، دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با چند کشور اروپایی مانند آلمان، اتریش و فرانسه برای افزایش توان مهارتی و توسعه نظام مهارتی تفاهم نامه همکاری امضا میکند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: در راستای امضای این تفاهمنامه، دانشجویان و فراگیران ما میتوانند در این کشورها به ادامه تحصیل بپردازند و آموزشهای مهارتی را فراگیرند و آن طرفهای تفاهمنامه نیز میتوانند اساتید و مدرسین خود را با هدف افزایش توان مهارتی و آموزش مهارتی به ایران اعزام کنند، همچنین با چندین کشور مانند ترکمنستان و افغانستان نیز برای احداث دانشگاه جامع علمی کاربردی تفاهم نامه امضا خواهد شد.
اخباری همچنی وضعیت مراکز آموزش علمی کاربردی استان سمنان را نیز بسیار خوب و مطلوب ارزیابی کرد و گفت: به دلیل وجود 2000 مرکز صنعتی در استان سمنان، حدود 40 درصد مراکز علمی کاربردی این استان در بخش صنعت، 30 درصد در بخش خدمات و 10 درصد نیز در بخش کشاورزی به ارائه آموزشهای مهارتی میپردازند.
وی همچنین در پاسخ به پرسشی نیز گفت: اساس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تربیت تکنیسین و کارشناس و کارآفرین تعریف شده است و یک دانشگاه مهارتی است و برای کارشناسی ارشد در حال حاضر هیچ گونه برنامه و پروژهای تعریف و طراحی نشده است.
دریافت جزوات، نکات کلیدی، نمونه سوالات، پاسخنامه ها، منابع و کتب کلیه رشته ها و مقاطع دانشگاه علمی کاربردی و دیگر دانشگاه های مختلف کشور از سایت سنجش3