اخبار / دانشگاهی / تکلیف نحوه پذیرش دانشجوی دکتری تا مهرماه مشخص می شود به اشتراک گذاری در Facebook به اشتراک گذاری در Twitter کتاب هدیه دهید

تکلیف نحوه پذیرش دانشجوی دکتری تا مهرماه مشخص می شود

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: موضوع نظام پذیرش دانشجوی دوره دکتری مهرماه در شورای برنامه ریزی آموزش عالی نهایی خواهد شد.

وحید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تاکنون در جلسه گذشته شورای برنامه ریزی آموزش عالی موضوع نظام پذیرش دانشجویان دکتری بررسی شده اما هنوز تصمیم نهایی در این زمینه گرفته نشده است.

وی افزود: جلسه آینده شورای عالی برنامه ریزی اواخر شهریورماه برگزار می شود که در این جلسه مجددا موضوع نظام پذیرش دانشجویان دکتری مطرح می شود و امیداوریم تا مهرماه این موضوع تعیین تکلیف شود.

معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: این موضوع بسیار چالش برانگیز است بنابراین تاکنون به نتیجه نهایی در این زمینه نرسیده ایم.

احمدی خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این طرح یکپارچه سازی نظام پذیرش دانشجویان دوره دکتری است تا دانشجویان این مقطع به دو صورت پژوهش محور و آموزش محور پذیرش نشوند.

دریافت جزوات، نکات کلیدی، نمونه سوالات، پاسخنامه ها، منابع و کتب کلیــه رشتــه های دکتـــریو سایر مقاطع دانشگاه های مختلف کشور از سایت سنجش3

تاریخ خبر سه شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۵