دکتری سراسری نیمه متمرکز فلسفه منطق (منطق با رویکرد فلسفی) - سوالات، جزوات، منابع و ...
رشته فلسفه منطق (منطق با رویکرد فلسفی) دکتری سراسری نیمه متمرکز شامل گرایش فلسفه منطق می باشد. تمامی فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد در رشته های فلسفه، الهیات و معارف اسلامی، ریاضی، فیزیک، تاریخ علم دوره اسلامی امکان شرکت در آزمون دکتری رشته فلسفه منطق (منطق با رویکرد فلسفی) را دارند.
-
جزوات، نکات کلیدی و سوالات مهم
بخش جزوات، نکات کلیدی و سوالات مهم رشته فلسفه منطق (منطق با رویکرد فلسفی) دکتری سراسری نیمه متمرکز شامل خلاصه ای از مباحث برگرفته از منابع اصلی این رشته می باشد که به صورت جزوه درسی، نکته کلیدی و سوال در سایت قرار داده شده اند. شرح مباحث هریک از جزوات در جدول روبه رو قابل مشاهده می باشد.
نام فایلسالقیمتحجم فایلتعداد صفحهشرحدریافتجزوه درسی - زبان عمومی انگلیسی1403200,000 ريال3.76MB119 صفحهجزوه درسی - استعداد و آمادگی تحصیلی1403200,000 ريال2.67MB102 صفحه -
نمونه سوالات
نام فایلسالگروهقیمتحجم فایلدریافتسوالات آزمون دکتری سراسری نیمه متمرکز فلسفه منطق (منطق با رویکرد فلسفی)1398---50,000 ريال1.34MBسوالات آزمون دکتری سراسری نیمه متمرکز فلسفه منطق (منطق با رویکرد فلسفی)1397---50,000 ريال1.22MBسوالات آزمون دکتری سراسری نیمه متمرکز فلسفه منطق (منطق با رویکرد فلسفی)1396---50,000 ريال1.22MB -
پاسخنامه ها
نام فایلسالقیمتحجم فایلنمونهتوضیحاتدریافت -
کتابهای درسی
ناممشخصاتقیمت
ویژه مقاطع: دکتری، دکتری نیمه متمرکز، کارشناسی ارشد و تافل
شابک: 978-964-7696-29-6
سال چاپ: 1390
نویسنده: آرش دیانی، لیلا حسینی فرح آبادی
ویژه مقاطع: دکتری، کارشناسی ارشد
شابک: 978-964-7696-31-0
سال چاپ: 1392
نویسنده: آرش دیانی، لیلا حسینی فرح آبادی
ویژه مقاطع: دکتری و کارشناسی ارشد
شابک: 978-964-7696-24-1
سال چاپ: 1396
نویسنده: دکتر حمید رهباردار -
منابع آزمون
عنوانشرحتاریخجزییات -
سوالات مرتبط
نمونه سوالات فلسفه منطق، شامل دروس فلسفه عمومی – منطق – فلسفه اسلامی – فلسفه غرب – منطق فلسفی - منطق ریاضی – فلسفه منطق، جهت آشنایی داوطلبان با سوالات دکتری سراسری
- سوال 1 فلسفه منطق
- کدام یک از فیلسوفان را در بحث از نظریه های صدق نمی توان نوپراگماتیست دانست؟
1) دیوید سون
2) سومز
3) پاتنم
4) رورتی
- تست 2 فلسفه منطق
-
سایر توضیحات
رشته فلسفه منطق با رويکرد فلسفي در مقطع دکتري سراسري به مطالعه و تحليل منطق و استدلال با تأکيد بر جوانب فلسفي آن ميپردازد. دانشجويان اين رشته با تحليل مفاهيم منطقي و فلسفي، اصول استنتاج و استدلال، نظريههاي فلسفي منطق، تاريخچه منطق در فلسفه و مباحث پيشرفته منطق فلسفي مواجه ميشوند.
در طول دوره دکتري، دانشجويان معمولاً به تحقيق و تحليل عميق و پيشرفته در زمينه منطق فلسفي ميپردازند و تلاش ميکنند تا به نتايجي نوآورانه و معتبر در اين حوزه برسند. آنها ممکن است به مطالعه آثار فيلسوفان بزرگ منطقي و فلسفي، مقايسه مکاتب مختلف منطق، پژوهش در زمينه منطق رمزگشايي، فلسفه زبان و منطق، و بحث در مسائل پيشرفته منطقي و فلسفي پرداخته و پاياننامه خود را ارائه ميدهند.
پس از فارغ التحصيلي از دوره دکتري در اين رشته، فرصتهاي شغلي متنوعي براي فارغ التحصيلان ايجاد ميشود. آنها ميتوانند به عنوان استاد دانشگاه، پژوهشگر، نويسنده، مشاور فلسفي، و يا کارشناس در زمينههاي مرتبط با فلسفه منطق فعاليت کنند. اين رشته به دانشجوان امکان ميدهد تا تواناييهاي تحليلي، منطقي و فلسفي خود را به روز کنند و در زمينههاي تحليل مسائل پيچيده و دشوار فلسفي فعاليت داشته باشند.
درس های آزمون دکتری سراسری رشته فلسفه منطق (منطق با رویکرد فلسفی) به شرح زیر می باشد:
درس های آزمون اختصاصی: فلسفه عمومی، منطق، فلسفه اسلامی، فلسفه غرب، منطق فلسفی، منطق ریاضی، فلسفه منطق (در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد)
درس های آزمون عمومی: زبان (انگلیسی، فرانسه، آلمانی) و استعداد تحصیلی
جداول زیر شامل بسته های مکاتبه ای، بسته های آموزشی آنلاین، جزوات درسی، نکات کلیدی، سوالات مهم، نمونه سوالات آزمون ها، پاسخنامه تستی و تشریحی آزمون ها، کتاب های درسی و ... می باشند. این مطالب مهم ترین و مناسب ترین مطالبی هستند که می توانند شما را در آزمون دکتری یاری کنند.
جزوات، نکات کلیدی و سوالات مهم
بخش جزوات، نکات کلیدی و سوالات مهم رشته فلسفه منطق (منطق با رویکرد فلسفی) دکتری سراسری نیمه متمرکز شامل خلاصه ای از مباحث برگرفته از منابع اصلی این رشته می باشد که به صورت جزوه درسی، نکته کلیدی و سوال در سایت قرار داده شده اند. شرح مباحث هریک از جزوات در جدول روبه رو قابل مشاهده می باشد.
همچنین منابع آزمون دکتری سراسری رشته فلسفه منطق (منطق با رویکرد فلسفی) را می توانید به صورت رایگان در پایین همین صفحه مشاهده فرمایید.
سوالات و پاسخ سوالات دکتری - بخش چهارصد و هشتاد و سوم ( بیشتر ... )